Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Najava nagrade Grand PRix za razvoj struke i Komunikatora godine

REGION – Grand PRix – godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću dodeljuje se već šestu godinu zaredom kao priznanje za osmišljavanje i sprovođenje strateških komunikacija i odnosa s javnošću u kompanijama, vladinim institucijama, telima lokalne uprave i samouprave, nevladinim udruženjima, agencijama za komunikacijski menadžment i odnose s javnošću te pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima.
Nagrada Grand PRix 2013. donosi priznanja za ukupno 10 kategorija, a ovogodišnji noviteti su Grand PRix za najbolju prilagođenu globalnu kampanju, Grand PRix za političku komunikaciju i Grand PRix za digitalnu komunikaciju.
Danas vam pobliže predstavljamo dve posebne nagrade – Grand PRix za razvoj struke i nagradu za Komunikatora godine.
Grand PRix za razvoj struke dodeljuje se pojedincima za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te za poseban doprinos razvoju struke u Hrvatskoj. Ova posebna nagrada prvi je put dodeljena 2007. godine, a primili su je Eduard Osredečki, Mihovil Bogoslav Matković i Amelija Tomašević za značajan doprinos razvoju struke na našim prostorima u njegovim počecima. Prvi dobitnici posebnih Grand PRix nagrada podstakli su utemeljenje Hrvatske udruge za odnose s javnošću i od nje stvarali respektabilnu udrugu. Nagrada za doprinos razvoju odnosa s javnošću narednih je godina dodeljena Vlatki Škorić, vođi korporativnih komunikacija Hrvatskih železnica, mr Kristini Laco iz agencije Premisa i doc. dr sc Boži Skoki sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.
Posebno priznanje za Komunikatora godine dodeljuje se javnoj osobi koja se tokom prethodne godine istaknula u komunikaciji s javnošću. Nagrada je prvi put dodeljeno 2008. godine dr Željku Rohatinskom, guverneru Hrvatske narodne banke. Laureati posebne kategorije idućih godina postali su i Krunoslav Borovec, načelnik Sektora direktora policije, Suzana i Reno Ritz te prošle godine predsednik Republike Hrvatske prof.dr sc. Ivo Josipović.

Izvor: HUOJ

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!