Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Nagrada za najbolju fotografiju za film „Zajedno“

Film „Zajedno“ u produkciji agencije Represent Communications, osvojio je nagradu za najbolju fotografiju na novosadskom filmskom festivalu na temu invaliditeta „Uhvati sa mnom ovaj dan“. Film je prikazan u međunarodnoj selekciji proteklog vikenda, dok će projekcija u Rijeci (Hrvatska) biti održana početkom novembra.
Nagrađeni film je deo kampanje za podizanje svesti o značaju društvene uključenosti dece sa smetnjama u razvoju, koju finansira Evropska unija, a realizuje konzorcijum predvođen konsultantskom kućom Bernard Brunhes International (BBI). Kreativni tim Represent Communications zajedno sa rediteljem Kostom Đorđevićem i direktorkom fotografije Bojanom Andrić, osmislio je i realizovao seriju dokumentarnih i edukativnih filmova, najavnog spota, TV spota i radijskog spota. Filmovi promovišu princip društvene inkluzije kroz prikaz pozitivnih primera iz prakse, ličnih priča dece i roditelja i uključivanje stručne javnosti.
„Profesionalizam donosi uspeh i filmovi nikada ne bi bili toliko zapaženi da nije bilo velikog truda i posvećenosti celog tima. Rad na projektu je trajao preko šest meseci, obišli smo celu Srbiju u potrazi za pozitivnim primerima koji će se najslikovitije pretočiti u dokumentarne filmove sa afirmativnim pristupom. Inspiraciju za slike crpela sam iz pozitivne enegrije dece i njihove okoline“, rekla je Bojana Andrić, direktorka fotografije.

Filmovi su bili prikazivani na RTS 2 u aprilu i maju 2012. godine. Spisak svih nagrađenih pronađite na sajtu http://sr.uhvatifilm.org/.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!