today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Nagrada „red dot“ za slovenačkog Googy-ja

REGION – Googy, proizvod studija Wilsonic Design iz Ljubljane, a koji proizvodi i prodaje Tapetarstvo Novak, osvojio je ovogodišnju nagradu „red dot. Nagrada „red dot“ još od 1955. godine označava proizvode čije dizajnersko rešenje odskače po kvalitetu i prepoznatljivosti. Ove godine za nagradu konkurisalo je 4.515 proizvoda iz 58 država.
Međunarodni žiri je Googy-ja okarakterisao kao inovativan proizvod, prilagođen potrebama dece i roditelja, te vrlo prijatnim za korisnike. Googy je prilagođen dečijim pokretima, jer je gotovo u celosti napravljen od mekanih i laganih materijala.
Wilsonic Design je nastao 2000. godine kao odgovor na sve veću potražnju za vrhunskim uslugama industrijskog i grafičkog dizajna. Specijalizovan je za razvoj novih proizvoda, a ovogodišnja nagrada „red dot“ je već druga za tu agenciju. Godine 2009. nagrađeni su za dizajn stola za medicinske preglede, za klijenta NovakM.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!