Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću

Društvo Srbije za odnose s javnošću, drugi put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2013, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću.
Konkurs je otvoren za studente upisane na bilo koji studijski program osnovnih akademskih, strukovnih ili master studija na državnim i privatnim visokoškolskim institucijama u Republici Srbiji. Kotizacija se ne naplaćuje, a timovi studenata mogu da broje tri ili četiri člana.
Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost zainteresovanim studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću. Organizacija ovog takmičenja predstavlja i jedan vid promocije, unapređivanja i razvoja struke odnosa s javnošću, što predstavlja jedan od značajnih ciljeva i zadataka DSOJ-a.
Svi zainteresovani studenti mogu prijaviti svoje timove najkasnije do ponedeljka, 30. septembra 2013. godine, slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl Društva drustvo@pr.org.rs. Studiju slučaja, koja je osmišljena u saradnji sa kompanijom Henkel Srbija, možete preuzeti OVDE, kao i formular za prijavu.
Stručni žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati tri najuspešnija rada koji će se plasirati u finale takmičenja, a koje će se održati 14. novembra na Zlatiboru, u okviru konferencije PRilika 2013.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!