today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Mreža si ti!

Marketing mreža danas slavi 11 godina uspešnog poslovanja.

Godine za nama obeležilo je mnogo zajedničnog rada, truda, druženja i umrežavanja. U saradnji sa kompanijama i agencijama partnerima, tržištu marketinških komunikacija u Srbiji poklonili smo mesta susreta i mesta za umrežavanje i edukaciju u okviru naših projekata IZAZOV, KAKTUS, Mark Awards i biznis hub-ova. Obezbedili smo i mesta za promociju, motivaciju i osnaživanje dobrih praksi kroz portal Marketing mreža i publikaciju Adbooka.

Ipak, ono što je najvažnije – zajedničkim snagama izgradili smo ZAJEDNICU! 

Danas, zahvaljujući svima vama koji ste deo nje, Marketing mreža je jedna velika marketinška porodica, čiji članovi (pojedinci, kompanije i agencije) svakoga dana guraju ovo tržište napred, daju doprinos razvoju struke i kreiraju trendove.

Šta smo zajedničkim snagama postigli i kako se razvijala Marketing mreža u periodu od 2012. do 2022. godine pogledajte u dokumentarnom filmu u kome govori preko 40 direktora agencija, kao i direktora marketinga i komunikacija najvećih kompanija u Srbiji. Izjave su snimljene tokom 2022. godine, a u filmu su korišćeni autentični snimci i fotografije iz arhive Marketing mreže.

Hvala vam što ste deo MREŽE!

#mrežasiti

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

1,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!