today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Možeš me podceniti kao čoveka, ali ne i kao sportistu!

REGION – Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) juče je na konferenciji za novinare predstavio novu komunikacijsku kampanju pod nazivom „Možeš me podceniti kao čoveka, ali ne kao sportistu“. Cilj kampanje je uticati na svest javnosti, a najviše sportskih institucija, na neravnopravan položaj paraolimpijskih sportista.
U kampanji se pojavljuju uspešni i poznati paraolimpijci Mikela Ristoski, Anđela Mužinić, Branimir Budetić, Kristijan Vincetić i Matija Grebenić. Kampanja je nastala u saradnji s agencijom za sponzorska savetovanja CiV, reklamnom agencijom Bruketa&Žinić OM, produkcijskom kućom PaktMedia i digitalnom agencijom iStudio.
Nikola Žinić iz agencije Bruketa&Žinić OM rekao je: “Šokirala nas je činjenica da se paraolimpijci ignorišu prilikom dodele titule sportista godine, iako se radi o sportistima s vrhunskim rezultatima, koji su kako u životu, tako i u sportu simboli upornosti, asketizma i doslednosti, unatoč svom invaliditetu. Odatle i inspiracija za kampanju sa sloganom – Možeš me podceniti kao čoveka, ali ne i kao sportistu. Želeli smo pokazati svu radost i odricanja koja su potrebna za svako bavljenje sportom, pa tako i za paraolimpijske sportove.”

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!