today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Monsters Battle

Grupna izložba „Monsters Battle” biće otvorena je juče u Supermarketu. Zahvaljujući okolnostima, kreativnosti, interesovanjima i radu na zajedničkim projektima formirao se autentični kolektiv mladih kreativaca, koji ima želju da se izrazi, reaguje, komunicira i izmami reakcije.
Većinu koletiva čine mladi dizajneri i street art umetnici, koji će se prikazati u drugoj vrsti medija i osetiti čari galerijskog prostora. Dobra i loša čudovišta koja isplivaju na svetlos dana i izazovu haos s vremena na vreme! Nekada nas to čini srećnima nekada izazove tugu. To jednostavno ne možemo ili pak ne želimo da sprečimo ali možemo da podelimo sa drugima. Mala čudovista satkana od naših emocija i raspoloženja nosioci su pečata naše jedinstvenosti.

Izvor: Designed.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!