today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Modni Festival „Katapult XV“

Modni festival “Katapult”, petnaesti po redu, održan je od 13. do 15. jula, na centralnom atrijumu Delta City-ja. Na festivalu “Katapult XV” prikazani su radovi koje potpisuje oko stotinu mladih i kreativnih dizajnera.
Na trodnevnom programu, svakodnevno su bili izloženi predmeti iz pomenutih oblasti, kao i upotrebni i dekorativni predmeti za kuću. Posetioci šoping mogli su se upoznati sa ručno izrađenim i jedinstvenim broševima, rajfovima, torbama, šeširima, ogrlicama, minđušama, naočarima, narukvicama, zatim unikatnim cipelama, ali i lampama, šoljama i raznim ukrasima. Svi pomenuti predmeti su bili ponuđeni po pristupačnim cenama. Asortiman izlagača otkriva drugačiju i kreativniju ponudu od uobičajene. Cilj ovog festivala je da se u javnosti predstave i promovišu talentovani i neafirmisani umetnici.
Katapult“ je inicijativa Pero Art Centra zamišljena kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. Danas je „Katapult“ jedan od najrelevantnijih i najprestižnijih načina prikazivanja stvaralačkih tokova mlađe generacije. Velika posećenost prethodnih festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralaštvo mlađe generacije.

Izvor: Designed.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!