today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Millenium promocija u finalu PRCA Awards 2013

REGION – Millenium promocija ušla je u finale prestižne evropske nagrade za odnose s javnošću „PRCA Awards 2013“, koju dodeljuje britansko udruženje Public Relations Consultants Association sa sedištem u Londonu.
Na svečanoj dodeli PRCA nagrada, koja će se održati 12. novembra u Londonu, Millenium promocija će biti jedina hrvatska predstavnica. Svoje mesto u elitnom društvu, između gotovo 100 prijavljenih agencija za odnose s javnošću, Millenium promocija je izborila upravljanjem odnosima s javnošću na projektu „Kultura pušenja – od tabua do tabua“, provokativnom multimedijalnom izložbom koja je prošle jeseni održana u Zagrebu u organizaciji Gliptoteke HAZU i pod pokroviteljstvom Adris grupe.
Naime, multimedijalna izložba „Kultura pušenja – od tabua do tabua“, po prvi je put u hrvatskoj istoriji na jednom mestu kroz kulturološku prizmu „progovorila“ o kontroverznom fenomenu pušenja i svim popratnim uticajima pušačke navike na kulturu, umetnost, dizajn, industriju i svakodnevicu.
U finalu izbora za najbolji međunarodni projekt i nagradu u kategoriji „International Consultancy of the Year – not UK based“, Millenium promocija je nominovana u konkurenciji s agencijom TRAACS (Trans-Arabian Creative Communications), kompanijom iz Saudijske Arabije, koja posluje u ukupno 12 zemalja širom arapskog sveta.
„Ovo je priznanje profesionalizmu, inovativnosti i kreativnosti naše agencije, ali i potvrda da se struka odnosa s javnošću u Hrvatskoj može uspešno nositi s globalnom konkurencijom“, izjavio je Mario Petrović, direktor Millenium promocije.

Više informacija o PRCA nagradi progledajte na sajtu http://awards.prca.org.uk/awards-home.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!