Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

McCann Zagreb osvojio CROPAK nagradu za najbolju ambalažu!

REGION – Agencija McCann Zagreb osvojila je prestižnu nagradu u sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2014. U sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2014. dodeljene su osim nagrada za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK 2014. i nagrade za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK 2014., u organizaciji Instituta za ambalažu i štamparstvo Tectus-IatT, kompanije Tectus iz Zagreba te stručnog časopisa Ambalaža/REGprint.
Na ovogodišnje takmičenje za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK prijavljeno je 29 proizvoda i 27 serija u devet kategorija, što ukupno čini više od 140 proizvoda. Za prestižnu nagradu za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK bilo je ukupno 11 nominacija u koje je uključeno 25 proizvoda.
U jakoj konkurenciji McCann Zagreb osvojio je nagradu u najvažnijoj kategoriji – CROPAK GODINE 2014. Radi se o ambalaži za Podravka supe za klijenta Podravka, Koprivnica. Za dizajn ambalaže zaslužna je Ana Belić, dok je proizvođač ambalaže Aluflexpack novi, Umag.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!