today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

McCann Sarajevo u reklami za Mozzart spojio fudbalere iz tri BiH kluba Premier lige

REGION – Uspešna saradnja sa klijentom Mozzart nastavljena je i u 2022. godini pa dok igrači i dalje pogađaju najduži tiket, kreativci McCanna su dobili zadatak da osmisle kreativni koncept koji bi objedinio profesionalne fudbalere iz tri bosanskohercegovačka kluba Premier lige u reklami za novu nagradnu igru Mozzart Bet.

Fudbaleri Leotara, Zrinjskog i Željezničara su hrabro odlučili da se smeste tamo gde ne bi smeli da budu, a kako ih niko ne bi prepoznao date su im uloge iskusnih „kladioničara“. Fudbaleri su na momenat postali pravi glumci, a pri svemu su se neizmerno zabavili. U ovom satiričnom uratku hitro i direktno ulazimo u misli naših protagonista koje vešto prati kamera dok maštaju o postizanju najdužeg tiketa i osvajanju sjajnih glavnih nagrada.

Edin Bešlić rekao je: „Važno je da domaće fudbalsko prvenstvo dobije veću pažnju javnosti, ali i sponzora. Ovo kreativno rešenje svedoči da možemo stvarati dopadljive reklame involvirajući igrače upravo iz klubova domaće lige. Kao fudbalski zaljubljenik sam uživao u prilici da radim sa ovim imenima, ali sam i pozitivno iznenađen koliko su se profesionalno i odgovorno uključili u rad na setu.“

Agencija: McCann
Scenario: Edin Bešlić
Kreativni direktor: Edin Bešlić
Animation: Dževad Pejdah
Produkcija: Komitet
Režija: Arnej Misirlić
Direktor fotografije: Arnej Misirlić
Montaža: Arnej Misirlić
Colorist: Arnej Misirlić
Kamera operater: Faris Kruščica
Prvi asistent kamere: Faris Avdić
Kostimograf: Monika Močević
Scenograf: Monika Močević
Scenska rekvizita: Ava Star
Rasveta: K-Light
Gaffer: Sejdalija Kutlovac
MUA i mask: Naida Đekić
Menadžer produkcije: Kerim Mašović

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!