today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„Marketing Summit Belgrade“ 10. aprila

Prva konferencija „Marketing Summit Belgrade – Marketing pobeđuje u zemlji, regionu i svetu“, biće održana 10. aprila u Beogradu. Konferenciju organizuje magazin „InStore“ u saradnji sa Poslovnom akademijom Finance.
Na konferenciji će biti reči o tome šta je važno za uspešan marketing, o izazovima rasta i uticaju digitalne sfere na oblast marketinga. Predstavnici uspešnih kompanija i brendova govoriće o svojim iskustvima, a stručnjaci će predstaviti analize trenutnih i budućih marketinških izazova u zemlji, regionu i svetu.
– U Srbiji i regionu imamo mnogo priča o uspehu, efikasne pristupe i dobre marketinške priče. Cilj konferencije je da se na jednom mestu okupe i pokažu primeri dobre marketinške prakse – saopštili su organizatori.
– Učesnicima želimo da ponudimo ideje za još bolji i uspešniji marketing i konferencija će iz godine u godinu nasatojati da pokaže načine da se uspe u ovom poslu. Marketing je razumevanje kupaca, razumevanje trendova u okruženju, dizajn celog asortimana proizvoda, politika cena, reklamiranje, medijski miks, uključivanje potrošača, proširenje na nova tržišta. Sve to želimo da prikažemo kroz primere na konferenciji.

Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijave za prisustvo na konferenciji dostupni su na zvaničnom sajtu „Marketing summit Belgrade“.

Izvor: eKapija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!