Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Profesionalnost u saradnji…

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Predrag Milićević, izvršni direktor za razvoj poslovanja Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS).

„Najkraća moguća ocena je: visok kvalitet usluge i izuzetna profesionalnost u saradnji. Domenska problematika je jako kompleksna i zaista je teško naći saradnika koji ume da je predstavi na adekvatan način, razumljiv i širem auditorijumu. RNIDS ga je našao u Ivani Parčetić i Marketing mreži. S obzirom na vrlo ozbiljan pristup poslu i nivo kvaliteta koji Ivana pruža u svom radu, ne bi me iznenadilo da projekat Marketing mreže doživi još mnogo rođendana i postane referentan marketing portal na regionalnom nivou“.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!