Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Marketing mreža pokrenula kampanju u cilju afirmacije struke u opštoj javnosti!

Da li ste znali da je kreativna industrija jedna od najbrže rastući segmenata srpske privrede? Da li ste znali da kreativna industrija ima snažan izvozni potencijal, sa preko 25% rasta izvoza godišnje? Da li ste znali da 4% građana Srbije radi u kreativnoj industriji?

Povodom četvrtog rođendana i predstojećeg drugog po redu foruma komunikacionih lidera IZAZOV 2016, Marketing mreža pokrenula je danas edukativnu kampanju koja ima za cilj afirmaciju struke u opštoj javnosti.

Koristeći prednosti digitalne tehnologije DOOH agencije Homepage i mreže LED display-a kompanije multiVISION, ideja je da ovom kampanjom običnim građanima približimo kreativnu industriju i podignemo svest o značaju marketinga i komunikacija za poslovanje, pa samim tim i za privredu Srbije. Kako bi došli do što većeg broja građana, kampanja će osim na društvenim mrežama i ulicama Beograda, biti vidljiva i na LED ekranima u Ušće Shopping Centru.

„Magla nas uvek podseća na nešto sivo i mutno. Mnogima je, na žalost, prva asocijacija na reč magla upravo marketing. Ovom kampanjom želimo da edukujemo građane i ukažemo na činjenicu da je kreativna industrija podjednako važna kao i sve ostale grane privrede, ali i da su upravo mnoge male ideje postale veliki uspesi, zahvaljujući marketingu“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža.

Ovom prilikom pozivamo sve kolege iz kompanija i agencija da se aktivno uključe u kampanju, tako što će tvitnuti na temu – zašto je kreativna industrija važna, koristeći #izazov2016, a neke od poruka biće objavljene na LED bilbordima širom Beograda.

 

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!