Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pogled preko granice…

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Dragan Močević, direktor agencije Prime Communications iz Bosne i Hercegovine.

„Portal Marketing mreža uspeo je da uradi mnogo na boljem informisanju svih profesionalaca koji se bave marketingom i PR-om, da omogući pogled preko granice i da prostor svima koji imaju nešto za reći u našoj struci. Profesionalnost i entuzijazam dve su reči kojima bih opisao Marketing mrežu. Marketing mreža najkvalitetnije prati i sve stručne konferencije. Drago nam je da je Proactive jedna od tih konferencija i nadam se da ćemo ove godine, na desetom i poslednjem Proactivu, imati pažnju vašeg portala“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!