today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Nezaobilazno štivo…

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Miloje Sekulić, suosnivač agencije Homepage.

„Raduje me što je Ivana Parčetić istrajala u ideji koju mi je prezentovala pre dve godine u ovo vreme. Iskreno, bio sam skeptičan da li će istrajati u nameri da ostane aktuelna i informativna, a svoja i nezavisna od trendova koji u nekom trenutku vladaju na marketinškom moru Srbije i regiona. Danas Marketing mreža je nezaobilazno štivo za zaposlene u agenciji Homepage, čije linkove često i rado delimo na društvenim mrežama. To je valjda i najveće priznanje koje nekom mediju digitalna agencija može da pruži“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. […] pruža znatan doprinos razvoju kreativne industrije u regionu„, „Marketing mreža je nezaobilazno štivo za zaposlene u agencijama…“, „Marketing mreža jedan je od najboljih marketing […]

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!