Nezaobilazan regionalni partner…

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Koraljka Rak, glavna tajnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

„Dosadašnju HUOJ suradnju s portalom Marketing mreža ocenjujem vrlo pozitivnom. U ime Upravnog odbora HUOJ-a, kao i u svoje lično ime, mogu reći da portal redovno prati i podržava sve važnije aktivnosti našeg udruženja što uveliko pridonosi prekopotrebnom umrežavanju, poslovnom povezivanju učesnika na regionalnom tržištu komunikacija. Svojom susretljivošću, interaktivnošću, zanimljivim te savremenim temama iz struke, portal Marketing mreža postao je HUOJ-ev nezaobilazan regionalni partner. Svojim angažmanom ovaj portal zasigurno je uspeo u svojoj misiji, kako i sami naglašavaju, pomeranjem granica i praćenjem trendova u struci.
Uverena sam da će Marketing mreža u novoj poslovnoj godini, kao i u svim nadolazećim, zadržati svoju ulogu modernog informativnog portala koji će se i dalje razvijati u smeru unapređenja položaja komunikacijske industrije kako u Srbiji, tako i u regionu. HUOJ ovom prilikom želi Marketing mreži srećan 2. rođendan uz obilje novih poslovnih uspeha!“


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari