Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dve godine umrežavanja

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Branka Conić, PR direktor agencije New Moment New Ideas Company.

„Svaki biznis čine ljudi, a reklamni, malo više od drugih. Kada pomislim na Marketing mrežu, prvo što mi pada na pamet jeste nasmejan lik devojke koja je zaslužna što imamo jedan od najsavremenijih portala o svetu marketinga i komunikacija. Ivana jeste Mreža. Njena energija, povezuje ljude različitih zanimanja, talenata i mišljenja i stavlja ih u funkciju struke. Stvara se mreža kreativnosti, ideja, dobrih i talentovanih ljudi, mreža mogućnosti i poslovnih prilika, mesto gde se nalazimo i pronalazimo, gde čitamo o drugima i tražimo sebe.
Iako sam u PR-u već skoro 10 godina, naša profesija nikada nije bila dinamičnija, a svaki dan vam nosi bar jednu novu lekciju koju treba da savladate. Ako baš i propustite nešto, ne brinite, Marketing mreža je tu da vam pomogne da ne ispadnete out u društvu.
Volela bih da Marketing mreža pored toga što umrežava ljude iz struke, umrežava i struku sa širom javnošću, promoviše njene dobre primere, nesvakidašnje ideje i dalje radi na izgradnji njene reputacije u našem društvu. Verujem da ona može da bude prva stranica koju će neko pročitati o svetu marketinga, ali i svakodnevno sredstvo informisanja dugogodišnjih aktera na našoj medijskoj sceni.
Hvala Ivani na dve godine dobre komunikacije!“

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!