Marija Vićić dobitnica nagrade PRO PR Infigo Award!

Posebna komisija PRO PR Awards, koja deluje u sklopu Organizacijskog odbora PRO PR konferencije, juče je objavila imena dobitnika prestižnih priznanja PRO PR Awards u kategorijama Vision City, Vision Manager i PRO PR Infigo Award.

S obzirom na to da se priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager dodeljuju gradu, odnosno menadžeru iz zemlje domaćina PRO PR konferencije, ovogodišnji dobitnici u spomenutim kategorijama su Grad Novi Sad i Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije Moji brendovi.

Vision City priznanje dodeljuje se gradu čije rukovodstvo je prepoznalo važnost kontinuiranog upravljanja komunikacijama u svrhu ostvarivanja pozitivnog imidža i publiciteta i u inostranstvu, dok je priznanje Vision Manager namenjeno menadžeru u zemlji domaćinu koji razume važnost profesije odnosa s javnošću za potrebe brendiranja, marketinga i promocije svojih proizvoda i usluga u zemlji i inostranstvu.

Prošle godine, utemeljeno je i posebno priznanje PRO PR Infigo Award koje direktno dodeljuje predsednik Organizacionog odbora, Danijel Koletić, a namenjeno je pojedincu koji je na poseban način pridoneo razvoju komunikacijske industrije. Ovogodišnja dobitnica ovog prestižnog priznanja je Marija Vićić, direktorka korporativnih komunikacija I&F McCann grupe.

Svečana dodela priznanja biće održana 13. aprila 2018. godine u hotelu Mona na Zlatiboru u Srbiji, u sklopu 16. PRO PR konferencije.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari