Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Manjgura osvojila čak tri međunarodne nagrade Polaris

REGION – Na međunarodnom takmičenju Polaris Awards hrvatska agencija za odnose s javnošću Manjgura osvojila je čak tri nagrade za kampanju „Total Croatia Travel INFO – odmor koji zaslužujete je bliže nego što mislite, samo trebate prijeći granicu“, saopštila je agencija.

Projekat je u saradnji s Total Croatia News i Paulom Bradburyjem pokrenut u leto 2020., za vreme pandemije korona virusa, s ciljem da se svim gostima koji planiraju da dođu u Hrvatsku ponudi relevantan izvor informacija.

Uz podršku agencije Mediacor uspostavljena je Viber zajednica Total Croatia Travel INFO putem koje su korisnici dobijali svakodnevno ažurirana obaveštenja o merama na snazi i načinima dolaska u Hrvatsku, a članovima zajednice na raspolaganju je bio i chatbot – virtuelni asistent, programiran da odgovara na najčešća pitanja. Ipak, za efikasnost, tačnost i samoodrživost projekta najviše su zaslužni vredni volonteri na projektu, koji su tokom celog leta, više puta dnevno, ažurirali najvažnije podatke i odgovarali na pitanja korisnika unutar TCTI Viber zajednice.

“Nakon međunarodnog HUOJ Grand Prix-a, tri nove nagrade dodatna su potvrda vrednosti projekta koji je počeo od bezazlenog komentara na granici Hrvatske i Slovenije. Ideja da kroz kanal koji je ljudima danas najprirodniji – live chat, omogućimo da dobiju prave informacije, pretvorila se u platformu koja kontinuirano raste i danas iz Viber zajednice izrasta u pravu virtuelnu turističku zajednicu“, izjavio je direktor Manjgure i začetnik projekta TCTI, Krešimir Macan.

„Obično me pitaju zašto smo to uopšte učinili bez ikakvog budžeta i šta nas je održavalo. Postali smo virtuelna recepcijska kancelarija Hrvatske a glavno pravilo dobrog domaćina je da ne odbija ni jednog gosta. A pitanja su jednostavno dolazila. Jedna vrlo važna stvar koju svi zaboravljaju – putovanja nakon pandemije bila su vrlo složena i obično izazovna već u prvim koracima, npr. dok su se ukrcavali u avion. Ponosan sam što mogu reći da su se svi članovi naše zajednice i oni kojima su prosleđivali informacije uspešno ukrcali u avione usprkos svemu i sleteli u Hrvatsku. Moram i ovim putem da zahvalim izuzetno susretljivim i profesionalnim radnicima MUP-a, koji su uz svoj redovan posao vidno doprineli tačnosti podataka u našoj Viber zajednici“, izjavio je Paul Bradbury, osnivač Total Croatia News i Total Croatia, ističući kako je bez kune promocije, Viber zajednica u kratkom roku narasla na više od 9.000 članova, koji su mesečno pristupali do 200.000 puta.

Ovo je već drugi Manjgurin projekat nagrađen Polarisom, međunarodnim priznanjem za političku komunikaciju i inovativno korišćenje komunikacijskih tehnologija u odnosima s javnošću. Agencija je 2018. osvojila nagradu u kategoriji političke komunikacije za izbornu kampanju u saradnji s klijentom Željkom Burićem i HDZ Šibenik pod nazivom „Kako je Željko Burić postao prvi reizabrani gradonačelnik Šibenika u povijesti“. Svečana ceremonija održana je u ponedeljak, 31. maja u 20 sati putem video linka.

Nagrada Polaris dodeljuje se pod pokroviteljstvom Evropskog udruženja političkih konsultanata (EAPC), Međunarodnog udruženja političkih konsultanata (IAPC) i Latinsko-američkog udruženja političkih konsultanata (ALCP). Takmičari svoje kampanje mogu da prijave u 18 različitih kategorija poput Kampanja za društvene mreže, PR kampanja, Radijska kampanja, TV kampanja, Mobile kampanja, Fundraising kampanja i sl. Organizatori objašnjavaju kako je Polaris drugi naziv za Severnjaču, najsjajniju zvezdu vidljivu na severnoj hemisferi. Kao što je ona hiljadama godina vodila čovečanstvo i mnoge istraživače i vođe do njihovog cilja, tako i politički savetnici vode kandidate, političke stranke, pokrete i vođe današnjice.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!