Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Manjgura osvojila čak tri međunarodne nagrade Polaris

REGION – Na međunarodnom takmičenju Polaris Awards hrvatska agencija za odnose s javnošću Manjgura osvojila je čak tri nagrade za kampanju „Total Croatia Travel INFO – odmor koji zaslužujete je bliže nego što mislite, samo trebate prijeći granicu“, saopštila je agencija.

Projekat je u saradnji s Total Croatia News i Paulom Bradburyjem pokrenut u leto 2020., za vreme pandemije korona virusa, s ciljem da se svim gostima koji planiraju da dođu u Hrvatsku ponudi relevantan izvor informacija.

Uz podršku agencije Mediacor uspostavljena je Viber zajednica Total Croatia Travel INFO putem koje su korisnici dobijali svakodnevno ažurirana obaveštenja o merama na snazi i načinima dolaska u Hrvatsku, a članovima zajednice na raspolaganju je bio i chatbot – virtuelni asistent, programiran da odgovara na najčešća pitanja. Ipak, za efikasnost, tačnost i samoodrživost projekta najviše su zaslužni vredni volonteri na projektu, koji su tokom celog leta, više puta dnevno, ažurirali najvažnije podatke i odgovarali na pitanja korisnika unutar TCTI Viber zajednice.

“Nakon međunarodnog HUOJ Grand Prix-a, tri nove nagrade dodatna su potvrda vrednosti projekta koji je počeo od bezazlenog komentara na granici Hrvatske i Slovenije. Ideja da kroz kanal koji je ljudima danas najprirodniji – live chat, omogućimo da dobiju prave informacije, pretvorila se u platformu koja kontinuirano raste i danas iz Viber zajednice izrasta u pravu virtuelnu turističku zajednicu“, izjavio je direktor Manjgure i začetnik projekta TCTI, Krešimir Macan.

„Obično me pitaju zašto smo to uopšte učinili bez ikakvog budžeta i šta nas je održavalo. Postali smo virtuelna recepcijska kancelarija Hrvatske a glavno pravilo dobrog domaćina je da ne odbija ni jednog gosta. A pitanja su jednostavno dolazila. Jedna vrlo važna stvar koju svi zaboravljaju – putovanja nakon pandemije bila su vrlo složena i obično izazovna već u prvim koracima, npr. dok su se ukrcavali u avion. Ponosan sam što mogu reći da su se svi članovi naše zajednice i oni kojima su prosleđivali informacije uspešno ukrcali u avione usprkos svemu i sleteli u Hrvatsku. Moram i ovim putem da zahvalim izuzetno susretljivim i profesionalnim radnicima MUP-a, koji su uz svoj redovan posao vidno doprineli tačnosti podataka u našoj Viber zajednici“, izjavio je Paul Bradbury, osnivač Total Croatia News i Total Croatia, ističući kako je bez kune promocije, Viber zajednica u kratkom roku narasla na više od 9.000 članova, koji su mesečno pristupali do 200.000 puta.

Ovo je već drugi Manjgurin projekat nagrađen Polarisom, međunarodnim priznanjem za političku komunikaciju i inovativno korišćenje komunikacijskih tehnologija u odnosima s javnošću. Agencija je 2018. osvojila nagradu u kategoriji političke komunikacije za izbornu kampanju u saradnji s klijentom Željkom Burićem i HDZ Šibenik pod nazivom „Kako je Željko Burić postao prvi reizabrani gradonačelnik Šibenika u povijesti“. Svečana ceremonija održana je u ponedeljak, 31. maja u 20 sati putem video linka.

Nagrada Polaris dodeljuje se pod pokroviteljstvom Evropskog udruženja političkih konsultanata (EAPC), Međunarodnog udruženja političkih konsultanata (IAPC) i Latinsko-američkog udruženja političkih konsultanata (ALCP). Takmičari svoje kampanje mogu da prijave u 18 različitih kategorija poput Kampanja za društvene mreže, PR kampanja, Radijska kampanja, TV kampanja, Mobile kampanja, Fundraising kampanja i sl. Organizatori objašnjavaju kako je Polaris drugi naziv za Severnjaču, najsjajniju zvezdu vidljivu na severnoj hemisferi. Kao što je ona hiljadama godina vodila čovečanstvo i mnoge istraživače i vođe do njihovog cilja, tako i politički savetnici vode kandidate, političke stranke, pokrete i vođe današnjice.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!