Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Maja Šotra i Žana Ranković dobitnice PRO.PR Awards 2014

U okviru 12. međunarodne PRO.PR konferencije za odnose s javnošću, koja se u martu sledeće godine održava u Sarajevu, biće dodeljena priznanja PRO.PR Awards. Priznanja se dodeljuju od 2011. godine kada je bila desetogodišnjica konferencije na kojoj učestvuju mnogi komunikacijski stručnjaci iz regiona i Evrope.
PRO.PR Awards se dodeljuje pojedincima i gradovima koji su svojom implementacijom ideje, vizije i misije doprineli razvoju struke odnosa s javnošću u regionu. Priznanja Vision Manager i Vision City dodeljuju se menadžerima i gradovima iz države domaćina konferencije koji su uspešno implementirali upravljanje komunikacijama u svojoj firmi.
Komisija PRO.PR Awards na čelu s predsednikom Organizacijskog odbora Danijelom Koletićem danas je odabrala dobitnike predstojećeg PRO.PR Awards, a imena dobitnika priznanja Vision Manager i Vision City biće poznata 1. februara 2014. godine.

Dobitnici PRO.PR Awards 2014. za Srbiju su Maja Šotra (Philip Morris) i Žana Ranković (Sava osiguranje). Od stranih dobitnika to su Betûle Mardine (Turska), Andreya Brannikova (Rusija), Georgea Ellisa (Belgija) i Cormaca Smitha (Velika Britanija).
Svečana ceremonija dodele priznanja održaće se u okviru PRO.PR konferencije koja se od 26. do 29. marta održava u Sarajevu u Olimpijskom hotelu Holiday.

„PRO.PR Awards utemeljili smo kako bismo odali priznanje, još bitnije, kako ne bi zaboravili pojedince koji su uveliko doprineli razvoju struke odnosa s javnošću i koji svakodnevno praktično upravljaju komunikacijama. Za lokaciju nadolazeće konferencije, u sklopu koje će se dodeliti PRO.PR Awards, odabrali smo Sarajevo koji sledeće godine slavi 30 godina od organizovanja Zimskih olimpijskih igara. A Olimpijske igre, baš kao i PRO.PR, specifične su u tome što povezuju ljude u pokretu“, kazao je Danijel Koletić, predsednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.pro-pr.com/

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!