Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Maja Dujlović nova članica Abrakadabra tima!

REGION – Hrvatska agencija Abrakadabra bogatija je za još jednog člana svoga tima. U sektoru organizacije događaja stigla je Maja Dujlović na mesto Event Executive. Dosadašnje profesionalno iskustvo u osmišljavaju i realizaciji događaja, odnosima s javnošću, marketingu i društvenim medijima prikupljala je u agenciji Projektil i to u radu s klijentima kao što su Google, Nike i Mars.

Članica je projektnog tima Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca i programa Coworking Croatia. Aktivno prati trendove u odnosima s javnošću i marketingu pa je samim tim učestvovala na raznim predavanjima, seminarima i radionicama Weekend Media Festivala, Dana komunikacija, Nedelji dizajna kao i na marketinškoj akademiji „How to Wow“ u organizaciji HURA-e.

„Tokom nekoliko godina agencijskog rada, organizacija događaja i upravljanje projektima istaknuli su se kao deo odnosa s javnošću koje radim s posebnim užitkom. Verujem da ću se kao pojačanje idealno uklopiti u Abrakadabrin kreativan tim event-majstora i stvarati upečatljive događaje koji će oduševiti kako klijente tako i zvanice“, izjavila je Maja.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!