Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Magija PRoaktivnosti na Kozari

PROACTIVE 2012, osma edukativna konferencija o odnosima s javnošću u organizaciji PR agencije PRIME Communications koja ove godine slavi 10. rođendan, otvorena je predavanjem jednog od najvećih evropskih PR praktičara, Paskala Beklera (Pascal Beucler). Tri dana zajedničkog učenja i druženja potpredsednik i glavni strateg MS&L grupe i predavač na Sorbonne-i uglednoj francuskoj poslovnoj školi HEC najavio je predavanjem o značaju integracije ljudi u delovanje kompanija i organizacija i ostvarivanju ciljeva.
Osim što je posebno magičan, osmi PROACTIVE je ujedno i najbrojniji do sada. Više od stotinu PR stručnjaka i entuzijasta okupili su se na Kozari da razgovaraju o poslednjim trendovima i primerima dobre prakse u struci, da uče jedni od drugih, da grade prijateljstva, dogovaraju poslove i šire svoju mrežu poznanstava u regionu. Među njima su mnoga nova lica, ali i neki od onih koji nisu propustili nijedan PROACTIVE.
Jedan od njih je i slovenački profesor Peđa Ašanin Gole, koji je izjavio da je Proactive jedina regionalna stručna konferencija praktičara odnosa s javnošću i komuniciranja koja iz godine u godinu poboljšava inače visoki nivo stručnih debata i na zavidljivo visokom nivou predstavlja kako tradicionalne komunikacijske prakse tako i savremene trendove. Još i više, izjavio je Ašanin Gole, Proactive stvara nove komunikacijske trendove i za ljude, koji se profesionalno bave komuniciranjem, učešće i mreženje na Proactivu nužno je sastavni dio njihovog posla, ako žele i dalje napredovati u struci.
Učesnici PROACTIVE-a 2012. imaće priliku i da od Slađane Paunović čuju kako je izgledao rebranding PRVE TV, da od Slavice Squire saznaju malu razliku koja čini veliku razliku u internoj komunikaciji, da zajedno s Lidiom Capković Martinek još jednom prođu kroz krizu s vulkanskom prašinom nad Evropom, da s Milošem Čiričem zavire u tajnu samopromene, da uče s Draganom Đermanović na radionici o odnosu s blogerima, da slušaju „3 u 1“ – Drenislava Žekića, Peđe Ašanina Goleta i Ivana Čosića… I još mnogo toga edukativnog i zabavnog.

Više informacija o PROACTIVE-u 2012. možete pronaći na www.proactive.ba.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!