today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Magija PRoaktivnosti na Kozari

PROACTIVE 2012, osma edukativna konferencija o odnosima s javnošću u organizaciji PR agencije PRIME Communications koja ove godine slavi 10. rođendan, otvorena je predavanjem jednog od najvećih evropskih PR praktičara, Paskala Beklera (Pascal Beucler). Tri dana zajedničkog učenja i druženja potpredsednik i glavni strateg MS&L grupe i predavač na Sorbonne-i uglednoj francuskoj poslovnoj školi HEC najavio je predavanjem o značaju integracije ljudi u delovanje kompanija i organizacija i ostvarivanju ciljeva.
Osim što je posebno magičan, osmi PROACTIVE je ujedno i najbrojniji do sada. Više od stotinu PR stručnjaka i entuzijasta okupili su se na Kozari da razgovaraju o poslednjim trendovima i primerima dobre prakse u struci, da uče jedni od drugih, da grade prijateljstva, dogovaraju poslove i šire svoju mrežu poznanstava u regionu. Među njima su mnoga nova lica, ali i neki od onih koji nisu propustili nijedan PROACTIVE.
Jedan od njih je i slovenački profesor Peđa Ašanin Gole, koji je izjavio da je Proactive jedina regionalna stručna konferencija praktičara odnosa s javnošću i komuniciranja koja iz godine u godinu poboljšava inače visoki nivo stručnih debata i na zavidljivo visokom nivou predstavlja kako tradicionalne komunikacijske prakse tako i savremene trendove. Još i više, izjavio je Ašanin Gole, Proactive stvara nove komunikacijske trendove i za ljude, koji se profesionalno bave komuniciranjem, učešće i mreženje na Proactivu nužno je sastavni dio njihovog posla, ako žele i dalje napredovati u struci.
Učesnici PROACTIVE-a 2012. imaće priliku i da od Slađane Paunović čuju kako je izgledao rebranding PRVE TV, da od Slavice Squire saznaju malu razliku koja čini veliku razliku u internoj komunikaciji, da zajedno s Lidiom Capković Martinek još jednom prođu kroz krizu s vulkanskom prašinom nad Evropom, da s Milošem Čiričem zavire u tajnu samopromene, da uče s Draganom Đermanović na radionici o odnosu s blogerima, da slušaju „3 u 1“ – Drenislava Žekića, Peđe Ašanina Goleta i Ivana Čosića… I još mnogo toga edukativnog i zabavnog.

Više informacija o PROACTIVE-u 2012. možete pronaći na www.proactive.ba.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!