Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Londonski Muzej dizajna objavio kandidate za dizajn godine

SVET – Najviša zgrada u Velikoj Britaniji, “Olimpijski kazan” sa otvaranja Igara u Londonu i flaša za kečap u kojoj se sadržina ne lepi za ivice, medju kandidatima su za najveću nagradu u dizajnu. Londonski Muzej dizajna u ponedeljak je objavio kandidate za nagrade Dizajn godine u sedam kategorija, medju kojima su arhitektura, moda, saobraćaj i digitalni mediji.
Za arhitekturu je predložena 310 metara visoka zgrada u Londonu “Šard” (The Shard) koju je projektovao Renco Pijano. Medju kandidatima u oblasti digitalnih medija su jeftini kompjuter “Rosberi pi” (Raspberry Pi) i aplikacija za mobilne “Zombiji, trčite!” (Zombies, Run!) koja treba da pomogne u fizičkom vežbanju.
Medju finalistima za najbolji novi proizvod su i “Olimpijski kazan” od bakarnih listića Tomasa Hitervika, 3D štampač “Replikator 2″ (Replicator) i flaša za kečap naučnika s američkog univerziteta MIT koja koristi jestiv lubrikant, što sprečava sadržinu da se zalepi za bocu.
Izložba finalista biće prikazana u Muzeju dizanjna u martu, a pobednici će biti proglašeni u aprilu.

Izvor: Beta

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!