Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Londonski Muzej dizajna objavio kandidate za dizajn godine

SVET – Najviša zgrada u Velikoj Britaniji, “Olimpijski kazan” sa otvaranja Igara u Londonu i flaša za kečap u kojoj se sadržina ne lepi za ivice, medju kandidatima su za najveću nagradu u dizajnu. Londonski Muzej dizajna u ponedeljak je objavio kandidate za nagrade Dizajn godine u sedam kategorija, medju kojima su arhitektura, moda, saobraćaj i digitalni mediji.
Za arhitekturu je predložena 310 metara visoka zgrada u Londonu “Šard” (The Shard) koju je projektovao Renco Pijano. Medju kandidatima u oblasti digitalnih medija su jeftini kompjuter “Rosberi pi” (Raspberry Pi) i aplikacija za mobilne “Zombiji, trčite!” (Zombies, Run!) koja treba da pomogne u fizičkom vežbanju.
Medju finalistima za najbolji novi proizvod su i “Olimpijski kazan” od bakarnih listića Tomasa Hitervika, 3D štampač “Replikator 2″ (Replicator) i flaša za kečap naučnika s američkog univerziteta MIT koja koristi jestiv lubrikant, što sprečava sadržinu da se zalepi za bocu.
Izložba finalista biće prikazana u Muzeju dizanjna u martu, a pobednici će biti proglašeni u aprilu.

Izvor: Beta

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!