today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Londonska škola za odnose s javnošću u Crnoj Gori

Agencija Represent Communications organizuje peti put u Crnoj Gori program Londonske škole za odnose s javnošću. Predavanja će se održati od 17. do 21. septembra 2012. godine u Budvi.
Tokom intenzivnog petodnevnog programa polaznici će čuti predavanja na sledeće teme: uvod u odnose s javnošću, tehnike i alati u odnosima sa medijima, odnosi sa medijima, identitet, imidž i upravljanje robnim markama, društveno odgovorno poslovanje, trening medijskog nastupa, kreiranje komunikacijskih projekata, retorika i krizna komunikacija. Nakon odslušanih predavanja stečeno znanje polaznici će imati priliku da pokažu na ispitu.
LSPR program je posebno interesantan za sve one koji tek ulaze i otkrivaju svet odnosa s javnošću, dok je za one koji se već bave PR-om odlična prilika da svoje znanje prošire kroz interaktivna predavanja i razgovore sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti.
Upis je u toku, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije kontaktirajte Ivu Crvak na +381/11 715 2 485, 063/384 106 ili putem mejla iva.crvak@represent.rs .

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!