Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Logo Olimpijskih igara 2020. izazvao burne reakcije

SVET – Španska prestonica Madrid započela je kampanju za Olimpijske igre 2020. godine, a otkriveni logo odmah je izazvao kontroverzu i zbunjenost među brojnim Špancima.
Logo je dizajnirao Luis Pere, student grafičke umetnosti iz Saragose, koji je pobedio na takmičenju španskog Olimpijskog komiteta.
Dizajn navodno sadrži slovo „M“ za Madrid i broj 20 ispred obojenih olimpijskih krugova stilizovanih kao lukove inspirisane po jednom od madridskih znamenja „Puerta de Alkala“ ili kapije Alkale. Međutim, sve ukazuje na to da slova predstavljaju „20020“ što je izazvalo podsmeh u španskim medijima i na društvenim internet stranicama.
Jedan od korisnika mreže Twitter napisao je da logo liči na „papuče za plažu tzv. japanke“ dok drugi navodi da podseća na „biskupske kapice“. Većina Španaca postavila je pitanje da li se Madrid kandiduje za Olimpijske igre 2020. ili 20020. godine.

Izvor: Blic

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!