Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Links Associates otvorio predstavništvo u Srbiji

Kompanija za strateške komunikacije, konsalting u javnim poslovima i odnose sa javnošću „Links Associates“ otvorila je predstavništvo u Beogradu, sa ciljem regionalnog širenja što je deo strateške politike kompanije.
„Pažljivo smo analizirali srpsko tržište i smatramo da ima značajan potencijal. Predpristupni pregovori odrediće strukturne reforme u administraciji i ekonomiji, privući će pažnju velikih investitora, doći će do profesionalizacije medijskog tržišta i potrebe za profesionalnim menedžmentom u upravljanju predpristupnim fondovima EU“, rekla je Korina Vintan, direktorka „Links Associates“.
Otvaranje Kancelarije u Srbiji deo је šireg strateškog razvoja na evropskom nivou. Osnovni cilj „Links Associates“ u ovom trenutku su Beograd i Brisel. U prethodnih nekoliko godina kompanija je imala značajan broj klijenata zainteresovane za realizaciju projekata u vezi sa politikom EU, zbog čega je stalno prisustvo u Briselu neophodno.
Za početak, kancelarija „Links Associates“ u Beogradu angažovala je new business managera Aleksandra-Jon Stefan. „Srbija ima potrebu za agencijom za komunikacije čiji portfolio obuhvata projekte i investicije u vezi sa EU agendom, tako da je prisustvo Links Associates u Srbiji potrebno. U ovom trenutku moj cilj je povezivanje kompanije sa tržištem investitora u Srbiji“, rekao je Aleksandar-Jon Stefan.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!