Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Letnji master class – TikTok like a PRO! Popust za naše čitaoce!

Društvena mreža koja je u usponu, TikTok, polako, ali sigurno osvaja svet. U Srbiji se sve više koristi, a veliki broj kompanija i biznisa razmatra opciju otvaranja naloga.

Međutim, niko nije siguran na koji način ova mreža funkcioniše, kako radi algoritam, kako skupiti pratioce i na koji način utiče na sam brend. Saznajte sve što vas zanima o fenomenu TikTok-a, učite na najboljim primerima i otkrijte trikove za virale na ovoj mreži! Novi Master Class agencije Represent Communications fokusiran je na biznis korisnike i one koji žele da nauče što više o TikTok-u.

Održaće se 20. jula od 16 do 19.30h i 20. avgusta od 16 do 19.30h. Može biti u online formatu i u tom slučaju može da se prijavi do 100 učesnika, a ukoliko je offline, grupu će zatvoriti nakon 15 prijavljenih.

Na master classu ćete učiti o TikToku, kako se koristi i na koji način funkcioniše, o mogućnostima TikTok-a, kako da sredite profil. Naučićete kako da pravite viralan sadržaj, al i sve o algoritmu TikTok-a. Naučićete zašto je važno da firma ima zvanični nalog, kao i na koji način TikTok pomaže biznisu bilo kog obima. Ukazaćemo na značaj influensera, kao i na koji načn oni rade. Naravno, sve to uz mnogo dobrih i konkretnih primera.

Predavači su: Jelena Džodan, Corporate Image Officer, Represent System i Katarina Milanović, Content & video specialist, Represent Communications.
Cena master classa je 35eur+PDV, a postoje posebne pogodnosti za prve dve prijave. Svi detalji na linku: https://represent.rs/schools/novo-master-class-tiktok-like-a-pro/

Čitaocima Marketing mreže obezbeđen je popust od 10% uz kod MMREŽA!

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!