Letnji master class – TikTok like a PRO! Popust za naše čitaoce!

Društvena mreža koja je u usponu, TikTok, polako, ali sigurno osvaja svet. U Srbiji se sve više koristi, a veliki broj kompanija i biznisa razmatra opciju otvaranja naloga.

Međutim, niko nije siguran na koji način ova mreža funkcioniše, kako radi algoritam, kako skupiti pratioce i na koji način utiče na sam brend. Saznajte sve što vas zanima o fenomenu TikTok-a, učite na najboljim primerima i otkrijte trikove za virale na ovoj mreži! Novi Master Class agencije Represent Communications fokusiran je na biznis korisnike i one koji žele da nauče što više o TikTok-u.

Održaće se 20. jula od 16 do 19.30h i 20. avgusta od 16 do 19.30h. Može biti u online formatu i u tom slučaju može da se prijavi do 100 učesnika, a ukoliko je offline, grupu će zatvoriti nakon 15 prijavljenih.

Na master classu ćete učiti o TikToku, kako se koristi i na koji način funkcioniše, o mogućnostima TikTok-a, kako da sredite profil. Naučićete kako da pravite viralan sadržaj, al i sve o algoritmu TikTok-a. Naučićete zašto je važno da firma ima zvanični nalog, kao i na koji način TikTok pomaže biznisu bilo kog obima. Ukazaćemo na značaj influensera, kao i na koji načn oni rade. Naravno, sve to uz mnogo dobrih i konkretnih primera.

Predavači su: Jelena Džodan, Corporate Image Officer, Represent System i Katarina Milanović, Content & video specialist, Represent Communications.
Cena master classa je 35eur+PDV, a postoje posebne pogodnosti za prve dve prijave. Svi detalji na linku: https://represent.rs/schools/novo-master-class-tiktok-like-a-pro/

Čitaocima Marketing mreže obezbeđen je popust od 10% uz kod MMREŽA!


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari