Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Lansirana prva TV emisija u produkciji Represent Systema!

Na TV O2 od 1. septembra se emituje nova kulturno-zabavna emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“, koja nam jednom nedeljno ulepšava i obogaćuje život poučnim i zabavnim pričama, na različite teme koje nas teraju da dalje razmišljamo.

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija u vlasništvu firme – našeg klijenta, Gudmark Group-a, za kojeg smo osmislili i proizveli TV emisiju. Zajedničkim radom sa autorkom i voditeljkom emisije dr Milevom Pavlović i produkcije Represent Systema, u saradnji sa TV O2, nastao je novi format na TV ekranima, koji je prikazan na vizuelno moderan način. Ovim projektom video produkcija Represent Systema otišla je korak dalje u kreiranju contenta i po prvi put kompletno proizvela TV emisiju.

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija koja nedostaje na našim ekranima i kroz koju povezujemo zanimljive teme i goste kroz interesantan koncept igre boje i emocija. Svaka boja ima svoje autentično ime, Pantone broj, karakteristiku, moć i emocije koje izaziva. Kroz emisiju, između ostalog, gledaoci mogu da nauče kako je jednostavno ulepšati život malim stvarima.

Autorka emisije dr Mileva Pavlović je utkala svoj lični filozofski, profesorsko-precizni i autentični stil u dijaloge sa gostima, kao i u odabir interesantnih i osmišljenih priloga koji su često savetodavni, pokazni i maštoviti. Sadržaj emisija pažljivo je koncipiran, sa stilom, smislom i razlogom tako, da na zadatu temu iz naše svakodnevnice, društvene hronike i smislenosti življenja, čujemo šta govore intelektualci, priznati i poznati gosti koje dugo nismo imali priliku da vidimo.

Emitovanje dvadesetčetvoro minutne emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“ počelo je od 1. septembra na O2 TV, subotom od 9:45, a repriza je nedeljom uveče u 00:30.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!