Lansirana prva TV emisija u produkciji Represent Systema!

Na TV O2 od 1. septembra se emituje nova kulturno-zabavna emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“, koja nam jednom nedeljno ulepšava i obogaćuje život poučnim i zabavnim pričama, na različite teme koje nas teraju da dalje razmišljamo.

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija u vlasništvu firme – našeg klijenta, Gudmark Group-a, za kojeg smo osmislili i proizveli TV emisiju. Zajedničkim radom sa autorkom i voditeljkom emisije dr Milevom Pavlović i produkcije Represent Systema, u saradnji sa TV O2, nastao je novi format na TV ekranima, koji je prikazan na vizuelno moderan način. Ovim projektom video produkcija Represent Systema otišla je korak dalje u kreiranju contenta i po prvi put kompletno proizvela TV emisiju.

„Život u boji sa Milevom Pavlović“ je emisija koja nedostaje na našim ekranima i kroz koju povezujemo zanimljive teme i goste kroz interesantan koncept igre boje i emocija. Svaka boja ima svoje autentično ime, Pantone broj, karakteristiku, moć i emocije koje izaziva. Kroz emisiju, između ostalog, gledaoci mogu da nauče kako je jednostavno ulepšati život malim stvarima.

Autorka emisije dr Mileva Pavlović je utkala svoj lični filozofski, profesorsko-precizni i autentični stil u dijaloge sa gostima, kao i u odabir interesantnih i osmišljenih priloga koji su često savetodavni, pokazni i maštoviti. Sadržaj emisija pažljivo je koncipiran, sa stilom, smislom i razlogom tako, da na zadatu temu iz naše svakodnevnice, društvene hronike i smislenosti življenja, čujemo šta govore intelektualci, priznati i poznati gosti koje dugo nismo imali priliku da vidimo.

Emitovanje dvadesetčetvoro minutne emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“ počelo je od 1. septembra na O2 TV, subotom od 9:45, a repriza je nedeljom uveče u 00:30.


Oceni tekst

3,00 od 5
Loading...

Komentari