Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dizajn medalje za svetski šampionat u plivanju 2013

Dizajn medalja za svetski šampionat u plivanju 2013 koji se održava u Barseloni potpisuje španski dizajn studio Lagranja design. U želji da stvore nekonvencionalni dizajn, ali duboko ukorenjen u svetu plivanja, španski dizajn studio Lagranja design dizajnirali su i proizveli medalje, gedžete i podijum za Svetsko prvenstvo u plivanju u Barseloni.
Ideja za dizajn došla je oslanjajući se na najčešće korišćen proizvod u plivanju, a to su plivački naočari. Silikonska traka na ovim rekvizitama sa tehnološkim osobinama tog materijala omogućila im je da realizuju produkt koji će na bedrima takmičara visiti na potpuno nov i drugačiji način. Ideja je bila da medalja izgleda kao da dolazi pravo iz bazena. Napravili su silikonsku traku sa ramom, a gotove zlatnu i srebrnu medalju su samo ubacili u taj okvir. Naizgled jednostavno rešenje, tehnološki je bilo zahtevno, a ceo proces nastanka, od koncepta do realizacije pogledajte u videu ispod. Osim medalja, na sličan način su rešili i trakice za sudije i članove organizacije šampionata. U silikonski okvir su ubacili samo jedan običan metalni prsten.

Izvor: Designed

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!