Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dizajn medalje za svetski šampionat u plivanju 2013

Dizajn medalja za svetski šampionat u plivanju 2013 koji se održava u Barseloni potpisuje španski dizajn studio Lagranja design. U želji da stvore nekonvencionalni dizajn, ali duboko ukorenjen u svetu plivanja, španski dizajn studio Lagranja design dizajnirali su i proizveli medalje, gedžete i podijum za Svetsko prvenstvo u plivanju u Barseloni.
Ideja za dizajn došla je oslanjajući se na najčešće korišćen proizvod u plivanju, a to su plivački naočari. Silikonska traka na ovim rekvizitama sa tehnološkim osobinama tog materijala omogućila im je da realizuju produkt koji će na bedrima takmičara visiti na potpuno nov i drugačiji način. Ideja je bila da medalja izgleda kao da dolazi pravo iz bazena. Napravili su silikonsku traku sa ramom, a gotove zlatnu i srebrnu medalju su samo ubacili u taj okvir. Naizgled jednostavno rešenje, tehnološki je bilo zahtevno, a ceo proces nastanka, od koncepta do realizacije pogledajte u videu ispod. Osim medalja, na sličan način su rešili i trakice za sudije i članove organizacije šampionata. U silikonski okvir su ubacili samo jedan običan metalni prsten.

Izvor: Designed

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!