Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kvalitetom do liderstva

Kvalitet proizvoda postaje sve češča tema u srpskoj javnosti, kako široj tako i stručnoj. Sve je prisutniji stav da su prehrambeni prozvodi na domaćem tržištu nižeg kvaliteta nego u zemljama u okruženju, pa se postavlja pitanje kako se postiže kvalitet koji nije samo zadovoljavanje osnovnog standarda tržišta i kako na kvalitet gledaju proizvođači, potrošači i šira zajednica.
Tim povodom PR agencija Pristop organizuje okrugli sto na temu: „Kvalitet kao sredstvo za postizanje liderske pozicije na tržištu“ koji će se održati u sredu, 11.02. u 10h u hotelu Hyatt. Ideja skupa je da pruži bolji uvid u ulogu države u obezbeđivanju ambijenta za podizanje kvaliteta, kao i šta znači pravo potrošača na kvalitetan proizvod, ali i ukazati na dobre primere iz prakse. Učesnici okruglog stola osvrnuće se i na brigu o kvalitetu, od kontrole sirovina do finalnog proizvoda, na odnos cene i kvaliteta, da li se reklamom može prodati i nekvalitetan proizvod, koliko košta ulaganje u kvalitet i kako zahtevni potrošači mere kvalitet? Proizvod ili brend? Da li je kvalitet baš uvek najbolje iskorišćen promotivni adut?
Na ove i druge teme govoriće Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija koji će otvoriti skup, Vera Vida, predsednica Centra potrošača Srbije (CEPS), Andrej Bele, generalni direktor strateškog područja kafa Atlantic Grupe, Nenad Đorđević, direktor razvoja i marketinga u kompaniji Don Don, industrija pekarstva, Slobodan Radun, predsednik Nectar Grupe, Igor Ilievski, generalni direktor kompanije Tikveš Tomi Rumpf, direktor kompanije Perutnina Ptuj. Moderator panela biće urednik NINa Milan Ćulibrk, a sve goste na početku skupa pozdraviće i direktor agencije Pristop, Bojan Jelačin.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!