test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kriza je i dalje najveća briga menadžera!

SVET – Burson-Marsteller, jedna od vodećih svetskih PR mreža, predstavila je juče rezultate trećeg istraživanja na temu krize, a koja pokazuju da, iako 3/4 poslovnih lidera veruje da bi priprema kriznog plana povoljno uticala na njihovu organizaciju, samo 51% ga zaista ima.
Kao ključne prepreke za izradu kriznog plana 33% ispitanika navodi da on nije prioritet u njihovoj kompaniji, 25% smatra da je njegova izrada skupa, dok 24% njih smatra da za njihov posao krizni plan nije potreban. Međutim, kriza je i dalje imenovana kao vodeća i najveća briga poslovnih menažera, a tek svaki treći ispitanik misli da bi plan bio zadovoljavajući u slučaju krize.
Ovo istraživanje se nadovezuje na ona koje je Burson-Marsteller sproveo 2009. i 2011. godine. Zanimljiv je podatak da je opao procenat onih koji smatraju da digitalni mediji i nove tehnologije njigovu kompaniju čine ranjivom (2011. je taj procenat bio 55%, a 2013. godine 37%).

Više informacija pronađite na sajtu Burson-Marsteller

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!