Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Konkurs za kreativce iz BiH: m:tel App Builder liga

REGION – Kompanija m:tel (BiH) objavila je konkurs za sve koji svoju kreativnost i dobre ideje žele da pretvore u kvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje, ali i osvoje vredne nagrade.
Konkurs m:tel App Builder liga ima cilj da afirmiše i nagradi kreativnost i dobre ideje, kao i da proširi bazu korisnih aplikacija za sve korisnike telefona nove generacije u BiH. Stoga je upravo upotrebljivost aplikacije na lokalnom nivou jedan od kriterijuma za nagradu.
Prednost takmičenja, kojim kompanija m:tel želi da proširi krug učesnika i omogući svima koji imaju dobre ideje da u njemu učestvuju, jeste ta da nije potrebno programersko znanje kako bi bila napravljena aplikacija, jer se ideja realizuje uz pomoć ponuđenog, veoma jednostavnog alata za izradu mobilnih aplikacija – m:tel AppBuilder.
Kompanija m:tel poziva sve kreativce da se poigraju ponuđenim jednostavnim alatima, slože svoju jedinstvenu aplikaciju i zaigraju u takmičenju za najbolje aplikacije u četiri kategorije: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju.

Konkurs je otvoren do 30. oktobra ove godine, a na konkursu mogu da učestvuju isključivo državljani BiH, stariji od 16 godina. Sve informacije o m:tel App Builder ligi dostupne su na posebno kreiranoj web stranici takmičenja appbuilderliga.mtel.ba.

Više informacija pronađite na sajtu m:tel.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!