Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Konkurs za dizajn infografika o .RS domenu

Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), u saradnji sa dizajnerskom zajednicom okupljenom oko portala GreenDesign.rs, pokrenuo je konkurs za dizajn infografika o .RS domenu i obezbedio adekvatnu nagradu za pobednika. GD zajednica okuplja više hiljada dizajnera koji svoju kreativnost i imaginaciju svakodnevno dokazuju kroz brojne konkurse koji se pojavljuju na portalu GreenDesign.rs, ali po prvi put, pred njima je zadatak da dizajniraju jedan infografik.
Zadatak infografika je da na zanimljiv, jednostavan i vizuelno upečatljiv način predstavi određene informacije najširem auditorijumu, da određenu tematiku učini razumljivom čak i onima kojima ta tematika nije bliska. Infografik nije samo dizajn, već je to „umetnost prepričavanja informacija“, tako da kvalitetan infografik čine i kvalitetan tekst i kvalitetna grafika.
U skladu sa svojom ustaljenom praksom promocije nacionalnih internet domena, RNIDS na ovaj način želi da dođe do još jednog „vizuelnog alata“ koji treba da objasni, dočara i približi ljudima činjenicu da je za kompanije koje su svojim aktivnostima usmerene ka Srbiji najbolje da svoju prisutnost na srpskom Internetu baziraju baš na .RS domenu.

Konkurs traje do 8. novembra 2012.
Radovi i komentari se mogu videti na www.greendesign.rs/konkurs/180/RNIDS-RS-infografik.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!