Konkurs za Disrupt nagrade otvoren do 15. marta!

Disrupt nagradni konkurs je organizovan sa ciljem da promoviše kompanije, agencije, udruženja i pojedince, koji su se posebno istakli u oblasti Disrupt inovacije ili Disrupt komunikacije, i tokom jako teške 2020. godine, uspeli da svojim aktivnostima ostvare uspeh i povuku društvo napred. Konkurs je otvoren 1. februara, a prijava radova traje do 15. marta 2021. godine. Javno proglašenje pobednika je planirano za 1. april.

Pravo na učešće imaju svi koji smatraju da se njihovi radovi (iz bilo koje oblasti) mogu svrstati u Disrupt, a to podrazumeva da su inovativni u smislu rešenja određenog problema (Disrupt inovacija) ili neobični/drugačiji u smislu komunikacije (Disrupt komunikacija). Projekti koji učestvuju na konkursu moraju biti osmišljeni i realizovani (javno ili interno) na teritoriji Srbije, najvećim delom tokom 2020. godine.

Radovi se prijavljuju elektronski, putem online fome koja se nalazi na sajtu  https://adamstudio.rs/disrupt-nagrade-2020/, a glavne kategorije za prijavu opredeljuju pretežnu delatnost kojom se bavi organizacija koja prijavljuje rad.

Stručni žiri, sastavljen od vhunskih profesionalaca iz različitih oblasti, davaće svoj sud o tome koji radovi zaslužuju Disrupt nagradu. Sastav žirija: Jelena Milašinović – Beogradska filharmonija, u ulozi predsednika žirija, Ivana Mihajlović – Direct media United Solution, Anja Đurić – Donesi, Jovana Tufegdžić – Coca Cola HBC Srbija, Bojan Balaž – Mokrogorska škola mendžmenta, Sandra Lazarević – Banca Intesa, Nataša Pavlović – Mercator S, Dušan Stojaković – Hemofarm, Jelena Subotić Krivokapić, Vuk Tomić – New Moment New Ideas Company, Mirjana Vladislavljević – Balkan Tube festival, Žana Ranković – Sava osiguranje, u ulozi članova žirija.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari