Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Konkurs za dizajnere – „Mali drveni predmeti“

U saradnji sa Šumarskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, organizacija Mikser raspisuje međunarodni konkurs za dizajn, pod nazivom “Mali drveni predmeti”. „Cilj konkursa je da se kreiraju zgodni drveni predmeti koji mogu da stanu u dve šake, pametna i duhovita dizajnerska rešenja za obične predmete, koji se svakodnevno koriste, vole, čuvaju i poklanjaju“, navodi se u saopštenju organizatora.
Javni poziv je otvoren za pojedince i grupe autora, iz celog sveta, bez obzira na godine i profesiju, od 24. aprila do 20. maja 2013. godine, a svaki učesnik može da pošalje više idejnih rešenja. U prvom krugu selekcije Mikser žiri će odabrati rešenja koja će biti izložena na Mikser Festivalu od 28. maja do 2. juna 2013. Predmeti koji na festivalu dobiju najviše glasova publike proizvodiće se pod etiketom Mikser Design, i naći u prodaji u Mikser House-u.

Detaljno uputstvo i elektronska prijava: www.competitions.mikser.rs/wooden-things. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Miksera 22. maja 2013.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!