Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Konkurs A’ Design Award & Competition

A’ Design Award & Competition, jedno od vodećih međunarodnih takmičenja iz oblasti dizajna, otvoreno je do 28. februara. The A’ Design priznanja podeljena su na veliki broj oblasti, kako bi predstavili što više dizajnera iz celog sveta i iz što više disciplina.
Radovi prijavljeni na takmičenje će biti revidirani od strane anonimnog žirija sastavljenog od iskusnih akademika, uvaženih novinara i profesionalaca. A’ Design nagrada uključuje: međunarodni sertifikat za dizajn u metalnom ramu, pozivnicu za ekskluzivno gala veče u Italiji, online + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenog rada, godišnju publikacija najboljih radova u tvrdom povezu, specijalni 3d trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod rada na dvadeset i vise jezika, kako bi zaista dopreli do međunarodne publike, ekskluzivni intervju sa pobednikom, pripremu za štampu i distribucija, licencu za upotrebu A’ Design logoa u daljem radu, promociju pobedničkih radova u stotinama drugih publikacija, pojavljivanje u medijima, uključivanje u World Design Rankings listu itd.
Svake godine, A’Design nagrada se dodeljuje radovima koji se fokusiraju na inovaciji, tehnologiji, dizajnu i kreativnosti. Rezultati ovogodišnjeg konkursa biće objavljeni do 15. aprila ove godine. Dizajneri širom sveta se pozivaju da učestvuju sa svojim najboljim radovima, projektima i proizvodima. Radovi se prihvataju pod uslovom da su dizajnirani u poslednjih 10 godina.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.designaward.com/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!