Komunikacijski laboratorij osvojio IPRA nagradu!

REGION – Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Eventiada IPRA Golden World Awards 2017. održanoj u Moskvi, projekt Jameson Secret Event osvojio je treće mesto u kategoriji događaja godine.

Uz Jameson, nominovani su bili i Kentucky Fried Chicken (KFC) s događajem KFC Battle, LEGO Star Wars, Eurasian Orthopedic Forum, Vekovoy festival, Holidays in Saint-Petersburg i City project PRONoyabrsk.

„Velika je stvar izboriti se za nagradu među projektima s najvećih tržišta i u konkurenciji iz cele istočne Evrope. Biti priznat od strane IPRA-e cilj je kojeg imaju svi profesionalci u odnosima s javnošću. Posebno je bilo zanimljivo pogledati radove s ruskog tržišta – koncepti su slični onima koji se primenjuju kod nas, ali je izvođenje kampanje složenije zbog neusoredivo većeg tržišta“, izjavio je Krešimir Dominić, direktor planiranja i razvoja u Komunikacijskom laboratoriju.

Kriterije koje su pobednički radovi morali zadovoljiti su usklađenost s međunarodnim standardima, inovativnost u pristupu, kvalitet pri istraživanju, planiranju i egzekuciji te ostvareni rezultati. Jameson Secret Event prošle je godine osvojio i domaću strukovnu nagradu Attend dodeljenu na RSVP festival u Hrvatskoj.

Pobedničke projekte proglasio je međunarodni IPRA GWA žiri sastavljen od međunarodnih članova odbora IPRA s predsednikom IPRA-e Bartom de Vriesom kao predsednikom žirija.

Više informacija o Eventiada Awards 2017. pronađite na službenoj web stranici.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari