today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kompanija Vega IT investirala 200.000 evra u startap Publitio

Kompanija Vega IT je uložila 200.000 evra u startap Publitio. Iako Publitio već uspešno posluje, Vega IT je investirala u ovaj startap u svrhu ostvarenja Publitio vizije da postane lider na polju skladištenja, obrade i serviranja svih vrsta medijskog materijala.

Osnivači kompanije Vega IT veruju da je, uz obrazovanje, promocija i razvoj preduzetništva u Srbiji najvažnija stvar za prosperitet naše države. Takođe, smatraju da nije dovoljno da njihova kompanija bude uspešna nego da mora postojati i puno drugih uspešnih kompanija, koje se bave pružanjem usluga i prodajom sopstvenih proizvoda, kako bi se podigao standard života u zemlji u kojoj živimo.

Saša Popović, osnivač kompanije Vega IT, izjavio je: „Mi uvek polazimo od toga ko su ljudi koji vode neki biznis i koliko su oni sposobni da plasiraju proizvod na globalno tržište. U ovom slučaju smo bili oduševljeni i osnivačima Publitia i njihovim proizvodom. Verujemo da Nemanja i Vujadin, koji su osnivači Publitia, mogu da postignu neverovatan uspeh sa svojim biznisom, a mi ćemo se potruditi da im pomognemo u tome“.

Kosta Andrić, direktor ICT HUB Venture, izjavio je: “Publitio je naša prva investicija i startap sa kojim smo započeli saradnju u jako ranoj fazi razvoja proizvoda pre nešto manje od dve godine. Verovali smo u tim i jako smo srećni što sada dobijamo snažnog i uglednog strateškog partnera koji će podržati dalji rast tima i razvoj proizvoda”.

U Publitio je dosad investirano 30.000 evra od strane ICT Hub Venture, koji je prvi privatni investicioni fond u Srbiji za startape u ranoj fazi razvoja, i 80.000 evra od strane Fonda za inovacionu delatnost.

Publitio je startap koji omogućava da kompanije koje razvijaju web i mobilne aplikacije skladište i manipulišu fotografijama i video fajlovima na jednostavan način, bez ikakvog programiranja. Publitio ima za cilj da pojednostavi koriscenje „cloud storage“ infrastrukture kroz WEB i API rešenje koje je Publitio tim razvio i nastavlja da unapredjuje.

Vega IT je kompanija koja je u potpunosti u domaćem vlasništvu. Zaposleni u toj kompaniji su ponosni na brigu o zajednici u kojoj posluju i smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh će im omogućiti da svet oko sebe učine boljim mestom za život. Kompanija je osnovana 2008. godine sa sedištem u Novom Sadu, bavi se razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!