Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Kompanija PepsiCo generalni je sponzor Mark Awards 2022!

Kompanija PepsiCo, ove godine, generalni je sponzor projekta Mark Awards 2022. Kako navode u kompaniji, Mark Awards jedan je od najperspektivnijih i najvažnijih projekata za razvoj tržišta marketinških komunikacija u Srbiji, pa samim tim i unapređenja položaja marketing i komunikacijskih stručnjaka u kompanijama.

„Kompanija PepsiCo, kao jedan od globalnih lidera u proizvodnji hrane i pića, jako puno fokusa stavlja na razvijanje talenata i različitih fukcija u okviru organizacije. Shodno tome prirodno je bilo da se veže za Mark Awards priznanje koje promoviše marketing i komunikacijske stručnjake koji su ključni u postavljanju dugoročne strategije i građenje i čuvanja imidža kompanije, ali i brendova. Mark Awards je važan jer daje značaj pojedincima koji su obično u senci uspešnih projekata, koji neguju kolegijalni i partnerski odnos, oni su kreativni i strastveni, motivišu, a sa druge strane daju primer mladim talentima iz ove oblasti ali i šire. Priznanje kolega i poslovne javnosti je najkredibilnije i najznačajnije za unapređenje i razvoj struke“, rekla je Sanja Bušić, Marketing Lead South Central Europe and Baltics, PepsiCo.

„Cilj Mark Awards priznanja jeste da podstakne i motiviše marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji, ali i ukaže na njihove potencijale, talente, kreativnost i sposobnost za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i prepoznatljivost brenda. Mark Awards je nagrada kojom Marketing mreža želi da promoviše profesionalne uzore, ali i da svoj doprinos unapređenju i razvoju struke u Srbiji. Veliko hvala kompaniji PepsiCo što je prepoznala potencijale i značaj projekta Mark Awards, ali i što, godinama, aktivno doprinosi razvoju marketinške industrije u našoj zemlji“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreže.

Nakon veoma uspešnog prvog izdanja Mark Awards, i ove godine, Marketing mreža dodeliće priznanja stručnjacima iz kompanija koji su odbacili stare načine poslovanja i odlučili da budu drugačiji. Stručnjacima koji su odabrali da budu izvanredni i da se izdignu iznad kulture istovetnosti – izuzetnim rezultatima. Mark Awards nastavlja da nagrađuje pojedince za lične poslovne i profesionalne uspehe, koji svojim radom ostavljaju zvezdani trag na tržištu, koji su zvezde vodilje u poslu i koji zajedno sa drugim sjajnim zvezdama formiraju najsjajnija sazvežđa, svima vidljiva na ovom našem poslovnom nebu. Nagradićemo pojedince koji inspirišu, motivišu i podstiču da i sami dosegnemo zvezde, a što ih i čini izuzetnim.

Na konkurs za nagrade Mark Awards mogu da se prijave svi marketing i komunikacijski stručnjaci iz kompanija u Srbiji, koji smatraju da su svojim radom i delima ostavili trag na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji. Stručnjaci iz kompanija mogu se prijaviti u jednoj od 11 kategorija, lično ili da ih nominuje neko od kolega i saradnika. Nominacije su otvorene do 22. jula na sajtu https://mark-awards.rs/

Pored dodele prestižnih priznanja, Mark Awards će ove godine biti jednodnevni događaj, sa bogatim sadržajem u vidu panela, radionica, think tankova i masterclassova namenjenim predstavnicima kompanija. 

Regionalni partner Mark Awards je Porto Montenegro, a projekat su podržali Evoke Group i LUNA\TBWA Beograd. Agencija partner je Ovation BBDO.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!