Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kompanija Newton Media postala većinski vlasnik Klipinga

Newton Media potpisala je ugovor o kupovini 51,49% MCA Grupe sa Pristop Grupom, čime je postala većinski vlasnik kompanije Kliping, saopšteno je iz ove kompanije.
Newton Media sa sedištem u Pragu vodeća je kompanija centralne i istočne Evrope koja se bavi integrisanim upravljanjem medijskim sadržajem. Kompanija pruža usluge monitoringa, analize medija, praćenja društvenih mreža, oglašavanja, pripreme izveštaja, savetovanja i podrške svojim klijentima već više od 20 godina. Kompanija je proširila svoje poslovanje najpre kroz kupovinu srodnih kompanija. Kupovinom udela u MCA grupi, Newton Media je proširila svoju poziciju u centralnoj i istočnoj Evropi kao i na tržištima regije zapadnog Balkana.
„Bili smo u potrazi za prilikama da povećamo svoje učešće na tržištu, ojačamo mrežu profesionalnih saradnika i tehnološke sinergije. MCA grupa je jedina agencija u našoj branši koja ima svoja preduzeća širom regiona zapadnog Balkana. Na lokalnim tržištima njihovo poslovanje uglavnom zauzima vodeći udeo na tržištu, što je velikim delom rezultat tima povezanog i dobro obučenog osoblja kojim se valjano upravlja, kao i njihovog pređašnjeg ulaganja u razvoj“, rekao je Petr Herian, vlasnik Newton Technologies i Newton Media.
Osnovne prednosti za nove i postojeće poslovne korisnike će pre svega biti proširenje uslužnog portfolia na sve zemlje u kojima postoje filijale, što je od posebne važnosti za izvoznike i velike međunarodne kompanije, pronalaženje tehnoloških sinergija u svrhu pružanja kvalitetne usluge u ovim zemljama,ponuda novih proizvoda i usluga prilagođenih različitim granama industrije (prepoznavanje govora, poslovni portal, specijalizovana analiza medija…).
„Kliping je investirao više od pola miliona evra u tehnički razvoj i nove usluge u zemljama zapadnog Balkana tokom prethodne tri godine, što nam je omogućilo da dostignemo skoro 60% udela na regionalnom tržištu. Kroz saradnju sa članicama Newton media grupe očekujemo dalji rast udela na srpskom tržištu, razvoj novih usluga, praćenje najnovijih svetskih trendova, ali i nastavak investicija i zapošljavanje novih mladih stručnjaka“, istakao je direktor Kliping Beograd Nikola Đoković.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!