Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ketchum pomaže Petnici

Istraživačka stanica Petnica predstaviće Srbiju u globalnom projektu koji organizuje svetska konsultantska mreža Ketchum, povodom obeležavanja 90 godina postojanja. Projekat obeležavanja 90 godina postojanja podrazumeva realizaciju 90 brejnstorminga koje će voditi Ketchumovi vodeći stručnjaci za 90 neprofitnih organizacija širom planete. Cilj tih brainstorminga je da se za organizacije poput Petnice osmisle komunikacijski programi koji treba da im pomognu da ostvare svoje ciljeve. Čitav rad Ketchumovih timova biće potpuno besplatan.
„U eri smo ekspanzije komunikacijskih alata i brojnih tehnoloških rešenja koja imaju cilj da olakšaju komunikaciju i svesni smo da je to polje na kojem sa iskustvom dugim 30 godina i preko 45,000 polaznika moramo biti aktivni. Radujemo se što je baš Petnica odabrana da predstavlja Srbiju u ovom projektu i sa nestrpljenjem očekujemo početak saradnje sa profesionalcima koji će nam svojim znanjem pomoći da se bolje predstavimo, pre svega potencijalnim partnerima bez kojih Petnica ne može da opstane. U međuvremenu, uprkos vrlo teškoj situaciji u kojoj se nalazimo, svu energiju usmeravamo u nastavljanje planiranih programa sa učenicima i studentima“ – izjavio je Vigor Majić, direktor Istraživačke stanice Petnica.
„Kada smo odlučivali o organizaciji koju treba predstaviti u 70 zemalja širom sveta, nismo imali dilemu da iz Srbije treba da pošaljemo sliku o Petnici i vrednim mladim ljudima koji tamo odlaze da istražuju, uče i unapređuju se. Želimo da ovo bude naš mali doprinos širenju slike o uspešnoj, talentovanoj i vrednoj Srbiji koja ima istraživačku stanicu na koju može da bude ponosna i čiju slavu pronose njeni polaznici, danas na rukovodećim mestima u prestižnim kompanijama širom sveta.“ – izjavila je Ljiljana Boljanović, direktorka agencije Olaf&McAteer.
Vođeni idejom da je u komunikacijama moć koja može da učini svet boljim, Olaf&McAteer ima tradiciju pro bono rada za organizacije kojima je pomoć u tom smislu potrebna. Do sada, agencija je radila na projektima Škola bez nasilja, Sigurne kuće za žene i decu žrtve nasilja, Institu za majku i dete, Institut za neurohirurgiju, a trenutno sarađuje sa Gradom Beogradom na projektu Pokloni dalje i Eparhijom Raško-prizrenskom na projektu Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!