Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#kaktus2015 video: Predavanje Pop Up Agency London

Abraham Asefaw i Maksimilian Kallhed, osnivači Pop Up Agency iz Londona održali su predavanje na festivalu KAKTUS 2015 na temu „You only need 48 hours to solve a brief“.

„Pre svega, značajno je da kada prezentujete strategiju pred potencijalnim klijentom, trebalo bi da ima osećaj da je vaš partner i da stekne utisak da je deo priče koju ste osmislili, i na taj način vi ne završavate na pitchu, nego na prezentaciji na kojoj diskutujete o problemima i rešenjima. Tako dobijate mogućnost da se vaša ideja pretvori u realnost. Takođe, veoma je važan lagani koncept prezentacije, sažeti odgovori na konkretne zadatke kroz odgovore na pitanja – šta je koncept, zašto mislimo da će uspeti i na koji način će biti realizovana ideja. Dovoljno je da kod dela, pitanja i odgovori, produbite temu i tada budete detaljniji“, rekli su osnivači Pop Up Agency iz Londona.

Celo predavanje pogledajte na videu ispod, a više informacija pronađite na sajtu www.kaktus.rs.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!