Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

KAKTUS All Stars – i ove godine saznaćemo ko su zvezde agencija u Srbiji

Deveti festival integrisanih komunikacija – KAKTUS by Shoppster Srbija održava se ove godine pod sloganom „Add to heart“.

Marketing mreža, drugi put za redom, dodeliće priznanja najuspešnijim stručnjacima iz agencija u Srbiji – KAKTUS All Stars.

Cilj KAKTUS All Stars nagrade jeste da podstakne i motiviše stručnjake iz agencija u Srbiji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost. Ovom nagradom, Marketing mreža želi da promoviše profesionalne uzore, ali i da svoj doprinos unapređenju i razvoju kreativne industrije u Srbiji.

Za razliku od drugih strukovnih nagrada na tržištu Srbije koje nagrađuju najuspešnije timove i projekte, među kojima su i tradicionalne KAKTUS nagrade, KAKTUS All Stars nagradiće i istaći pojedince iz agencija koji svojim radom, kreativnošću, znanjem i veštinama svakoga dana pomeraju granice na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji.

Nominovani za KAKTUS All Stars priznanja su svi stručnjaci iz agencija u Srbiji koji prijave svoje radove za tradicionalne KAKTUS 2022 nagrade do 20. septembra. U formularu za prijavu radova za tradicionalne KAKTUS nagrade, neophodno je precizno navesti imena svih članova tima koji su radili na prijavljenoj kampanji.

U kategoriji KAKTUS RISING STAR nominovani su svi mladi profesionalci iz agencija u Srbiji, starosti do 32 godine, koji se prijave za takmičenje KAKTUS Talents (powered by SBB) najkasnije do 23. septembra. 

Za KAKTUS All Stars nije moguće nominovati se mimo tradicionalnog konkursa za nagrade KAKTUS i KAKTUS Talents.

„Marketing mreža, već punih devet godina, kroz festival KAKTUS nagrađuje i ističe vrhunske projekte agencija i kompanija, a poslednje četiri godine i timove mladih talenata kroz KAKTUS Talents takmičenje. Kada timovi izađu na binu da im se uruči nagrada za nauspešniji projekat, najčešće po imenu znamo jednu ili dve osobe. Vrlo često uopšte i ne znamo ko stoji iza najuspešnijih kampanja, ko su ljudi koji, svakoga dana pomeraju granice tržišta marketinških komunikacija u Srbiji. Zapravo ne znamo ko su zvezde naše industrije. KAKTUS All Stars upravo želi da istakne i nagradi najuspešnije pojedince iz agencija koji požrtvovano rade kreirajući na taj način i našu advertising industriju. Sigurni smo da će ova nagrada značajno doprineti kvalitetu i razvoju tržišta, boljem pozicioniranju stručnjaka u agencijama, ali i da će biti najprestižnije priznanje na tržištu kojim će se dobitnici iz agencija lično ponositi“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreže. 

Ove godine nagrade će biti dodeljene u 11 kategorija. Spisak kategorija, kao i kriterijumi po kojima će se odrediti dobitnici KAKTUS All Stars priznanja dostupni su na sajtu KAKTUS ALL STARS.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!