Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Kako Vladimir Putin komunicira sa javnošću?

SVET – Interesantno je pogledati kakav je Putinov PR nastup na Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju 2014, a koji opisuje jedan TV prilog ruske televizije koja je pratila predsednika u druženju sa takmičarima.
TV prilog je zanimljiviji jer prikazuje kako se ruski predsednik Vladimir Putin snalazi u situacijama sa publikom i u komunikaciji sa ljudima. Osim što čestita ruskim takmičarima na medaljama, on prilazi i američkim takmičarima, priča sa starim sportskim legendama, pozdravlja se sa publikom i službenicima. Putinova komunikacija zaista može da posluži domaćim političarima da nauče nešto iz njegove neposrednosti.
Komunikacija sa javnošću, odnosno PR (public relations), oduvek je bila odlika zapadnih političara i kreirana je od strane agencija i stručnjaka za PR. Ne znamo da li neko radi za Vladimir Putina, ali je činjenica da godinama unazad Vladimir Putin ima odlične medijske nastupe kojima konstantno skreće pažnju na sebe i svoju ličnost. Druženje sa tigrovima, lov i pecanje u Sibiru, jahanje konja i pokazivanje mišića, vožnja Formule 1 i vožnja borenog mlaznjaka, druženje sa običnim ljudima, sve to stvara mit o Putinu kao neposrednom čoveku, a ne samo nedodirljivoj političkoj kulturi. Kako biste vi ocenili Putinovu komunikaciju?

Ceo tekst pročitajte na sajtu Bašta Balkana.

Foto: BlouinNews

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!