Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kako Vladimir Putin komunicira sa javnošću?

SVET – Interesantno je pogledati kakav je Putinov PR nastup na Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju 2014, a koji opisuje jedan TV prilog ruske televizije koja je pratila predsednika u druženju sa takmičarima.
TV prilog je zanimljiviji jer prikazuje kako se ruski predsednik Vladimir Putin snalazi u situacijama sa publikom i u komunikaciji sa ljudima. Osim što čestita ruskim takmičarima na medaljama, on prilazi i američkim takmičarima, priča sa starim sportskim legendama, pozdravlja se sa publikom i službenicima. Putinova komunikacija zaista može da posluži domaćim političarima da nauče nešto iz njegove neposrednosti.
Komunikacija sa javnošću, odnosno PR (public relations), oduvek je bila odlika zapadnih političara i kreirana je od strane agencija i stručnjaka za PR. Ne znamo da li neko radi za Vladimir Putina, ali je činjenica da godinama unazad Vladimir Putin ima odlične medijske nastupe kojima konstantno skreće pažnju na sebe i svoju ličnost. Druženje sa tigrovima, lov i pecanje u Sibiru, jahanje konja i pokazivanje mišića, vožnja Formule 1 i vožnja borenog mlaznjaka, druženje sa običnim ljudima, sve to stvara mit o Putinu kao neposrednom čoveku, a ne samo nedodirljivoj političkoj kulturi. Kako biste vi ocenili Putinovu komunikaciju?

Ceo tekst pročitajte na sajtu Bašta Balkana.

Foto: BlouinNews

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!