Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kako PR stručnjaci unutar kompanija koriste društvene medije?

Rachel Miller objavila je na blogu All Things IC rezultate istraživanja na temu „Kako PR stručnjaci interno (unutar kompanija) koriste društvene medije?“. Istraživanje je rađeno online, a u njemu je učestvovao 101 PR stručnjak.
Na pitanje – ako u vašoj organizaciji postoji interna društvena mreža, ko je bio zadužen za njeno uvođenje – 35% ispitanika reklo je da je to bio komunikacioni tim, dok je u 18% slučajeva to bio IT sektor. Ispitanici su naveli da u privatne svrhe od društvenih mreža najčešće koriste LinkedIn (91%) i Twitter (91%), zatim Facebook (88%) i Instagram (43%). Koje izvore koriste da bi učili o upotrebi društvenih medija, PR stručnjaci, koji su učestvovali u istraživanju, naveli su blogove (72,4%) i razgovore sa kolegama (67,3%).

Više informacija pogledajte na blogu All Things IC, kao i u prezentaciji ispod.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!