Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Kako pokrenuti uspešnu reakciju javnosti na mreži?

REGION – Način na koji ljudi komuniciraju, stvaraju i primaju poruke drastično je izmenjen. Christophe Ginisty, međunarodni stručnjak za PR, društvene medije i upravljanje reputacijom, a od ove godine i predsednik IPRA-e, analiziraće neke od glavnih tema u pogledu ponašanja ljudi, na drugoj regionalnoj IPRA konferenciji, koja će se održati 6. novembra ove godine u Sofiji (Bugarska).
U toku predavanja, Ginisty će analizirati glavne izazove sa kojima se susreću savremeni komunikacioni stručnjaci. On će se fokusirati na metode koje stvaraju uverenja i kreiraju stavove ljudi, ali i koja je uloga interneta u ovom procesu.
Druga regionalna IPRA CEE konferencija pod nazivom “Unleashing the power of smart communications” biće fokusirana na digitalnu revoluciju i prelazak PR-a i komunikacija u dinamičnije okruženje. Na konferenciji će se okupiti komunikacioni lideri, međunarodni diplomatski zvaničnici, mediji, PR i marketinški stručnjaci iz Bugarske i Centralne i Istočne Evrope.
Konferenciju će otvoriti Alastair Campbell, bivši portparol britanskog premijera Tonija Blera, koji je rekao: „Veoma mi je drago da je zatraženo da govorim na skupu koji okuplja komunikacione profesionalce iz Centralne i Istočne Evrope. Ovo je moja prva poseta Bugarskoj od kada je ušla u Evropsku uniju i radujem se raspravi o pitanjima komunikacije na mrežama.“

Do 15. oktobra traju rane prijave za IPRA CEE konferenciju, a kotizacije možete rezervisati po sniženoj ceni od 20%. Za više informacija posetite http://www.ipra-cee.com/checkout/.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!