Kako izvući najbolje od agencije?

REGION – U utorak, 30. decembra u Zagrebu održaće se specijalna radionica četvrte sezone HOWtoWOW akademije na kojoj će Sam Moorthy, profesionalni konsultant i trener, govoriti na temu „Kako izvući najbolje od agencije?“.
Marketinški timovi rade s više spoljnih saradnika, a verojatno najvažniji od njih je kreativna agencija. Želite steći razumevanje agencijskih procesa pri kreiranju vaših tržišnih komunikacija i saznati kako i vi možete poslovanje s kreativnom agencijom pretvoriti u pravu saradnju, iz te saradnje kontinuirano dobijati najbolje moguće i postizati bolje rezultate za svoju kompaniju?
Radionica „Kako izvući najbolje od agencije“ ispitaće temu iz dve perspektive – one klijentove i one agencijske. Identifikovaće 10 oblasti koje vrede ispitati kako bi se saradnja poboljšala i razviti planove delovanja za dve od tih specifičnih oblasti. Polaznici će naučiti kako uspešni marketinški timovi koriste veštine i iskustva svojih agencija, kako stvoriti timski duh i motivisati svoj tim i šta sve još mogu očekivati od svoje agencije unutar dogovorene cene.

Više informacija pronađite na sajtu http://how-to-wow.hura.hr/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari