Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Kad PR radi PR za PR

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment prva je visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj i regionu koja je specijalizovana za studije iz oblasti komunikacija. Osnovan u maju 2013. godine, Bernays se u svega nekoliko meseci pozicionirao kao jedan od vodećih privatnih fakulteta u Hrvatskoj, a zahvaljujući vrlo intenzivnoj komunikacijskoj kampanji, u prvu se generaciju upisao rekordan broj studenata.
Bernays su osnovali i vode ga ljudi s dugogodišnjim iskustvom u odnosima s javnošću iz hrvatske PR agencije Millenium Promocija, a koji su se u ovom slučaju susreli s izazovom da kampanju rade za sebe, a ne za nekog od svojih klijenata. Vođeni mišlju da „kod frizera ne bude najlošija frizura“, postavili su i sproveli PR kampanju čiji su rezultati bili impresivni i što je još važnije – merljivi. Kampanja lansiranja Bernaysa osvojila je Grand PRix nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) za najbolji projekt u kategoriji nevladinih organizacija u 2014. godini.
Studiju slučaja na temu „Kad PR radi PR za PR“ na konferenciji PRilika 2014. prezentovaće Damir Jugo, dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment i član Upravnog odbora hrvatske agencije Millenium promocija.

Više informacija o konferenciji pronađite na sajtu DSOJ.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!