Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Jubilarna PRO.PR konferencija

REGION – Za jubilarnu, desetu PRO.PR konferenciju, hrvatska agencija Apriori komunikacije, odabrala je Maribor. Učesnike od 21. do 24. marta ove godine očekuje izuzetno bogat program, kao i prijatno ispunjeno slobodno vreme uz odmor i zabavu u luksuznom hotelu Habakuk.
Bilo da se već bavite odnosima s javnošću ili ste željni novih znanja i veština iz domena poslovnog komuniciranja, kako bi proširili svoje poslovne horizonte, PRO.PR konferencija će vam pružiti edukaciju koja u poslovnom svetu osigurava uspeh.
Već godinama Apriori komunikacije za svoju konferenciju obezbeđuju vrhunske predavače, a ove godine, na deseti rođendan, predavači su eksperti iz PR-a i marketinga iz SAD-a, Evrope i Južne Amerike. Učesnici će imati mogućnost da slušaju o iskustvima svetskih stručnjaka iz Jack Danielsa, Veća Evrope, Al Jazeere, Evropske bankarske federacije, Diesela, Gradskog veća Westminstera, Lector Globala i mnogih drugih.
Više o PRO.PR konferenciji možete saznati na www.pro-pr.com ili Facebook grupi. Možete se prijaviti putem onlajn aplikacije na veb stranici. Od vas se očekuje da sa sobom donesete svoju pozitivnu energiju i spojite je s pozitivnom energijom organizatora i ostalih učesnika.

Izvor: Media Marketing

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!